Itt az első valóban vezetéknélküli töltő - Vibes
Oldal kiválasztása

A Pi érintkezés nélkül feltölti a telefonodat, vagy akár tabletedet is

Néhány napja jelentette be az Apple, hogy az új telefonjaikat már vezetéknélkül is lehet tölteni, azonban a technológia már hosszú évek óta a piacon van, ezzel az Android felhasználók többsége tisztában van. A lényeg, hogy hiába vezetéknélküli a töltés, a töltés alatt álló telefont nem tudod igazán használni, mert érintkeznie kell a töltőpaddal, sőt a legtöbb esetben még megfelelő szögben is kell állnia.

 

Pi töltő

 

Ez fog most megváltozni egy feltörekvő startupnak a Pi-nek köszönhetően. A cég demója alapján ez az első valóban vezeetéknélküli töltés kínáló töltőállomás. Elmondásuk szerint egy speciális algoritmust használnak, mellyel képesek manipulálni azt a mágneses mezőt ami a vezetéknélküli töltést lehetővé teszi, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem kell a telefonod egy töltőn hagyni, hanem elég a közelében lennie.

Körülbelül 30 centis távolságig használható a töltő, sőt több eszköz is csatlakozhat rá egyidőben. Már le lehet foglalni az első darabokat, pontos árat nem tudunk, de a készítők 200 dollár alatti árat ígérnek, sőt az első 314 (érted, 3,14, pí) előrendelőnek 50 dollár kedvezményt adnak.

 

vezetéknélküli töltés

vezetéknélküli töltő

 

Fotók: Pi

Ezek is tetszeni fognak:

Pin It on Pinterest

Share This