Kiszivárogtak a Google idei újdonságai - Vibes
Oldal kiválasztása

Új Pixel telefonok, Google Home és Pixelbook is érkezik

Az október 4-ei Google event még odébb van, de a Droid Life-nak köszönhetően már most megnézhetjük a Google idei újdonságait. Néhány képet és az árakat is megkaptuk, így teljesebb képet kapunk arról, hogy hova is pozícionálja a Google termékeit Új, kisebb méretű Google Home asszisztenst, kettő az egyben Pixelbookot és a Google Pixel telefon második generációját is bemutatják októberben.

 

Google Home Mini

 

 

Az Amazon Echo Dot kihívója lesz ez a kisméretű Google Home, mely kedvező árával sokat segíthet az otthoni asszisztensek széleskörű elterjedésében. Három különböző színben lesz elérhető, 49 dolláros áron.

 

Google Pixelbook

 

 

1199 dolláros induló árával a Pixelbook nem mondható olcsónak, de valószínűleg  a Surface Book ellen pozícionálják így hardverben remélhetőleg hasonló színvonalat kapunk. Ez a ár a 128 GB tárhellyel rendelkező modelre érvényes, az 512 GB-os model 1749 dollárba fog kerülni. A korábbi Chromebookokhoz képest a legnagyobb újdonságot az fogja nyújtani, hogy a notebook kijelzője 360 fokban kihajtható, akárcsak Lenovo Yoga széria esetében.

 

Google Pixel 2 és Pixel 2 XL

 

 

A telefonokat illetően a 2016 Pixelek átdolgozott verzióival állunk szemben, a forma hasonló, a telefonokat a HTC gyártja a Google számára. A kisebb Pixel telefon három színben (fekete, fehér, kék) lesz elérhető 64GB-os és 128GB-os változatban, az előbbi 649 az utóbbi 749 dolláros áron lesz megvásárolható. A Pixel XL fehér, fekete és fekete/fehér színekben lesz elérhető 849 dolláros alapáron, a nagyobb tárhellyel rendelkező verzió valószínűleg 1000 dollár környékén fog mozogni.

 

 

Fotók: Droid Life

 

Ezek is tetszeni fognak:

Pin It on Pinterest

Share This